LUCRĂRILE DE EFICIENTIZARE ENERGETICĂ, REPARAȚII ȘI IGIENIZARE

LUCRĂRILE DE EFICIENTIZARE ENERGETICĂ, REPARAȚII ȘI IGIENIZARE

Deși, de foarte puțin timp a fost dat startul lucrărilor de eficientizare energetică la cele opt unități de învățământ pentru care au fost depuse proiecte europene, constructorii sunt în stare avansată cu activitățile de reparații și anvelopare.
Astfel, la Liceul Teoretic ”Tudor Vianu”, Colegiul Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu, Corp C1”, Școala gimnazială nr.5, Școala gimnazială ”Academician Marin Voiculescu” , Grădinițele cu program prelungit ”Căsuța fermecată” și ”Dumbrava minunată”, Corp C2, Grădinița nr. 9 și Școala gimnazială ”Academician Marin Voiculescu” cele opt unități de învățământ pentru care au fost câștigate fonduri europene, lucrările sunt efectuate într-un ritm alert. Reamintim că, potrivit proiectelor vor fi executate lucrări de reabilitare termică a anvelopei; izolarea termică a fațadelor, lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, lucrări de management energetic,, lucrări de reabilitare/ modernizare a instalației de iluminat integrat a clădirii, lucrările de reabilitare/ modernizare a sistemelor de climatizare – ventilare naturală. În aceste zile se lucrează la instalațiile elecetrice și termice.
Totalul lucrărilor privind eficientizarea energetică a acestor unități de învățământ se ridică la suma de 14.752.655,35 lei.
Concomitent cu lucrările de eficientizare energetică în celelalte unități de învățământ din municipiu sunt efectuate reparații, deratizări și igienizări și de asemenea, acolo unde a fost nevoie s-a achiziționat și mobilier școlar nou. Aceste lucrări sunt suportate în întregime din bugetul local de venituri și cheltuieli, și au o valoare de 2.121.700 lei.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 14:09 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LUCRĂRI EFECTUATE DE ADPP ÎN ULTIMA PERIOADĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.