ÎNCEPÂND CU ACEST WEEKEND SUNT RELUATE EXCURSIILE GRATUITE

ÎNCEPÂND CU ACEST WEEKEND SUNT RELUATE EXCURSIILE GRATUITE

Începând cu anul trecut, fiind an centenar, Primăria municipiului Giurgiu și Consiliul Local au prevăzut în bugetul local sume de bani care să asigure plata unor excursii pentru elevii giurgiuveni la diferite obiective religioase,istorice și culturale, turistice de interes național.

Din acest weekend, excursiile gratuite sunt reluate, astfel că 20 de elevi din cadrul Colegiului Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu” și 52 din cadrul Școlii gimnaziale nr.10 vor vizita Muzeul Național de Istorie și Muzeul Militar Național ”Regele Ferdinand I” din București.
Transportul va fi asigurat de microbuzele școlare, respectiv microbuzul Clubului Sportiv Școlar, microbuzul Seminarului Teologic Ortodox Teoctist Patriarhul și microbuzul Palatului Copiilor și alte mijloace de transport care întrunesc condițiile din Regulamentul aprobat de consilieri.
În perioada septembrie-decembrie 2018, aproximativ 2500 de elevi din toate unitățile de învățământ de pe raza municipiului Giurgiu au beneficiat de aceste excursii, urmând ca în acest an, restul de aproximativ 5000 de elevi din ciclul gimnazial și liceal să viziteze obiectivele.

Ultima modificare: 19.04.2019 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LUCRĂRI DE REPARAȚII ȘI ASFALTARE EFECTUATE DE ADPP ÎN PERIOADA 12-18 APRILIE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.