MUNICIPALITATEA DIN GIURGIU VA MARCA ȘI ÎN ACEST AN ORA PĂMÂNTULUI

MUNICIPALITATEA DIN GIURGIU VA MARCA ȘI ÎN ACEST AN ORA PĂMÂNTULUI

Ora Pământului, care va avea loc sâmbătă, 30 martie, în intervalul orar obișnuit 20:30-21:30, va reuni încă o dată milioane de oameni din întreaga lume care își arată angajamentul față de Planetă. Earth Hour 2019 este un moment-cheie pentru oameni, companii și autorități să-și folosească puterea pentru a face schimbări la nivel personal, dar și la nivel global, încât să protejeze natura de care depinde bunăstarea și dezvoltarea umanității.
Astfel, sâmbătă 30 martie, în intervalul orar 20:30-21:30, administrația locală din Giurgiu se va alătura autorităților și asociațiilor/ONG-urilor locale din toată țara întrerupând iluminatul public la clădirile și pe arterele reprezentative ale orașului (acolo unde nu afectează siguranța publică și traficul).
Earth Hour a pornit în 2007, când peste 2,2 milioane de oameni și 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră, din nevoia de a atrage atenția, la nivel global, asupra problemei schimbării climatice. De atunci, oameni din peste 7000 de orașe din peste 180 de țări s-au alăturat acestei mișcări de mediu, pentru a arăta că doresc mai multă determinare și acțiuni concrete din partea decidenților în adresarea problemelor din ce în ce mai acute de mediu.
Din 2011, Ora Pământului a intrat în etapa ”Mai mult decât o oră pentru Planetă” (Beyond the Hour). Prin urmare, pe lângă gestul simbolic de a stinge lumina, oamenii au început să se implice în acțiuni de mediu în fiecare zi, să-și schimbe comportamentul, pentru a avea un impact mai mic asupra naturii.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 16:17 de către

Anteriorul SĂPTĂMÂNA VIITOARE VA FI LANSAT PROIECTUL CARE VIZEAZĂ ÎNFIINȚAREA BIROULUI UNIC ÎN PRIMĂRIA GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.