DECLARAȚIA PRIVIND TAXA DE HABITAT SE POATE DEPUNE LA ORICE BIROU AL DITL GIURGIU, CÂT ȘI ON-LINE PE WWW.DITLGIURGIU.RO

DECLARAȚIA PRIVIND TAXA DE HABITAT SE POATE DEPUNE LA ORICE BIROU AL DITL GIURGIU, CÂT ȘI ON-LINE PE WWW.DITLGIURGIU.RO

Începând cu 15.02.2019 taxa de habitat se va achita la DITL Giurgiu. Pentru aceasta toți proprietarii de imobile – case sau apartamente, au obligația de a depune o declarație prin care menționează câte persoane locuiesc la adresa imobilului pe care îl dețin.

Ce este demn de menționat este că aceste declarații se pot completa și depune și on-line, folosind site-ul instituției, www.ditlgiurgiu.ro (meniul SERVICII ON LINE opțiunea DEPUNERE DOCUMENTE ON LINE).

De asemenea, angajații din orice birou sau casierie a DITL Giurgiu sunt instruiți și pregătiți să ofere orice fel de informație contribuabililor care vor completa și depune aceste declarații în perioada următoare!

Mecanismul prin care se depun on-line aceste declarații are suportul platformei e-guvernare, iar prin aceasta DITL Giurgiu poate prelua și alte servicii oferite populației: impunere on-line, restituiri sau compensări, iar în curând și obținerea Certificatelor Fiscale exclusiv on-line!

”De asemenea, tot ca o noutate este și organizarea tuturor birourilor și casieriilor astfel încât să poată prelua și prelucra aceste declarații în aceeași zi, pentru ca oamenii să-și poată plăti taxa de habitat în câteva minute de la depunerea declarației”, a mai menționat Laurențiu Țintea.

Sursa: ditlgiurgiu.ro

Pentru eventuale probleme sau informații suplimentare legate de serviciul public de salubritate efecutat de firma Rosal Grup S.A., persoanele fizice și juridice din municipiu au la dispoziție numărul de telefon: 0733.151.792, persoană de contact: Meclea Ortansa.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 16:14 de către

Anteriorul STADIUL LUCRARILOR DE CANALIZARE PLUVIALĂ ÎN ZONELE 1 ȘI 2 ALE MUNICIPIULUI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.