SPRIJINE FINANCIARE ACORDATE ȘCOLILOR ÎN ANUL 2018

SPRIJINE FINANCIARE ACORDATE ȘCOLILOR ÎN ANUL 2018

Investițiile în școli au fost și rămân o preocupare constantă a municipalității giurgiuvene. Pe parcursul anului trecut, pe lângă sume importante pentru modernizări, reparații și igienizări, municipalitatea a acordat unităților de învățământ sprijine financiare în valoare de aproape 1 mil. lei pentru derularea unor proiecte educaționale, concursuri, premieri etc., încurajând astfel performanța și creativitatea elevilor.

Amintim mai jos câteva dintre acestea:

– premierea elevilor de clasa a VIII-a care au obținut media 10 la evaluarea națională (6.000 lei)

– premierea primelor trei medii la Bacalaureat (7500 lei)

– participarea elevilor Colegiului Național “Ion Maiorescu” la Concursul interjudețean de matematică și fizică “Laurențiu Panaitopol” (5.000 lei)

– proiectul educațional “Un veac de diversitate românească”, derulat de Liceul Teoretic Tudor Vianu (3.000 lei)

– continuarea proiectelor “Oportunități egale la educație pentru o societate incluzivă”, “Școală după școală – primul pas spre succesul școlar și profesional” și “Copiii și părinții romi vor la școală” de către Școala Gimnazială nr. 10 (129.480 lei)

– continuarea proiectului “Performanță școlară și dialog intercultural prin servicii etno-educaționale integrate”, derulat de Școala Gimnazială “Mircea cel Bărân” nr. 3 (46.900 lei)

Tot aici intră și două proiecte inedite inițiate de primarul Nicolae Barbu în an centenar și care vor continua și anul acesta: excursii la Muzeul Național de Istorie a României și la Muzeul Militar Național “Regele Ferdinand”, pentru care au fost alocați 327.200 lei, și decorarea de către fiecare școală/liceu a câte unui pom din Parcul Alei (364.000 lei).

Ultima modificare: 18.08.2022 – 16:10 de către

Anteriorul FINANȚARE NERAMBURSTABILĂ DE 200.000 LEI PRIN START-UP NATION 2018

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.