FINANȚARE NERAMBURSTABILĂ DE 200.000 LEI PRIN START-UP NATION 2018

FINANȚARE NERAMBURSTABILĂ DE 200.000 LEI PRIN START-UP NATION 2018

Cum să obții o finanțare neramburabilă de 200.000 lei pentru a-ți dezvolta propria afacere de succes a fost tema unei sesiuni de informare ce a avut loc astăzi, 16 ianuarie, în sala de ședințe a Primăriei, cu paticiparea a peste 50 de persoane interesate.

Start-Up Nation 2018 este programul de finanțare ce oferă tinerilor întreprinzători această oportunitate, iar evenimentul de informare de astăzi, organizat la inițiativa primarului Nicolae Barbu, le-a oferit celor prezenți în sală posibilitatea de a afla detalii concrete despre program direct de la dl. George Brezoi, directorul executiv al Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Ploiești. Au fost abordate aspecte precum criteriile de selectare, cheltuielile eligibile, exemple de bune practici, numărul celor înscriși până acum la nivelul regiunii, posibile idei de afaceri ce ar avea succes la Giurgiu etc.

„Sunt anumite condiții ce trebuie respectate pentru obținerea acestor fonduri, însă nu sunt de nerespectat. Îi îndemn și i-am îndemnat întotdeauna pe toți cei care doresc să facă ceva, să acceseze fonduri europene sau naționale. Nu este ușor să obții ceva gratuit, dar dacă pui în balanță cât ai munci ca să pui deoparte banii aceia, realizezi că merită efortul. Este adevărat că presupune muncă psihică, intelectuală, fizică, nopți nedormite, dar până la urmă 44.000 de euro nu sunt bani puțini”, este mesajul adresat de primarul Nicolae Barbu celor care vor să aplice pentru acest program.

Termenul limită pentru înscrierea în cadrul Start-Up Nation este 12 februarie 2019. Mai multe detalii privind înscrierea găsiți pe pagina web a programului, https://startupnation2018.aippimm.ro/.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 16:10 de către

Anteriorul SESIUNE DE INFORMARE START-UP NATION, MIERCURI 16 IANUARIE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.