CONCURS PENTRU ȘCOLILE CARE S-AU IMPLICAT ÎN AMENAJAREA PARCULUI ALEI

CONCURS PENTRU ȘCOLILE CARE S-AU IMPLICAT ÎN AMENAJAREA PARCULUI ALEI

În luna octombrie, municipalitatea din Giurgiu a alocat fiecărei instituții de învățământ câte 5000 de euro pentru achiziționarea ornamentelor specifice sărbătorilor de iarnă.

”Am dorit responsabilizarea fiecărei unități de învățământ și implicarea elevilor și profesorilor, atât conceptual cât și în domeniul achizițiilor și al amenajării. Pentru că a fost un lucru inedit și foarte frumos, a fost lansat și un concurs”, a adăugat primarul Nicolae Barbu.

Pentru a răsplăti acest efort, dar si pentru a crea o frumoasă tradiție, conducerea Primăriei lansează un concurs prin care îi încurajează pe giurgiuveni să-și voteze favoriții, respectiv pe cei care au realizat cele mai frumoase decorațiuni.

Pe aceasta pagina regăsiti albumele cu fotografiile făcute în parc, ale fiecărei unități de învățământ în parte, și vă invităm să vă exprimați aprecierile.
Cele mai multe like-uri îi vor desemna pe primii trei câștigători ce urmează să fie răsplătiți anul viitor cu extrasumele de 5000, 4000 și 3000 de euro.

Votarea favoriților se va încheia vineri, 28 decembrie, ora 10:00.

Ultima modificare: 05.12.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul CONCERT DE CRĂCIUN PE 17 DECEMBRIE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.