TOLERANȚĂ ZERO PENTRU CEI CARE PARCHEAZĂ NEREGULAMENTAR

TOLERANȚĂ ZERO PENTRU CEI CARE PARCHEAZĂ NEREGULAMENTAR

Încă din prima zi de desfășurare, acțiunea de blocare a autovehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul public a creat multe controverse și așa cum era de așteptat nemulțumurile în rândul proprietarilor au început să apară. Agenții constatatori au acționat în toate stațiile de autobuz, pe șos. București, străzile CFR și Tineretului și au blocat un număr de 11 autoturisme.
Administrația Locală din Giurgiu prin Direcția Poliției Locale și Giurgiu Servicii Locale reamintește faptul că acțiunea este desfășurată cu preponderență în zonele cu trafic intens, în stațiile mijloacelor de transport în comun și acolo unde șoferii blochează traficul și că toleranța în aceste cazuri va fi zero.
Potrivit legii și pentru o mai mare transparență, instituțiile abilitate întocmesc o fișă a autoturismului, la care sunt adăugate fotografii, iar în momentul în care șoferul primește amenda, acestuia i se inmânează și un exemplar din fișa autovehicului.
Mai mult decât atât, administrația locală din Giurgiu accentuează faptul că acțiunea de blocare nu se va desfășura în zonele rezidențiale, urmărindu-se educarea șoferilor care parchează neregulamentar în zonele aglomerate ale orașului.

Ultima modificare: 18.10.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ACȚIUNEA DE BLOCARE A AUTOVEHICULELOR PARCATE NEREGULAMENTAR

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.