COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Referitor la solicitarea înregistrată la Primăria Municipiului Giurgiu în data de 20.08.2018, privind organizarea unei manifestații în fața Prefecturii Giurgiu, în data de 21.08.2018, orele 18.00, Comisia de Ordine Publică ce funcționează la nivelul municipalității s-a întrunit astazi, 21 august 2018 și a stabilit că solicitarea sus menționată nu poate fi avizată favorabil deoarece nu întrunește condițiile de formă și conținut prevăzute de Legea nr. 60/1991R.

Poliția municipiului Giurgiu, Poliția Locală Giurgiu, Inspectoratul Județean de Jandarmi Giurgiu și Primăria Municipiului Giurgiu au luat în considerare prevederile art. 39 din Constituția României, cu privire la dreptul fundamental al cetățeanului de a-și manifesta opiniile, fiind alături de toți cetățenii dornici de a-și manifesta opiniile, sunt pregătite pentru orice acțiune ce s-ar desfășura pe raza municipiului, fie ea și spontană, în așa fel încât toți cetățenii, participanți sau nu, să fie în siguranță, iar bunurile aflate pe domeniul public să nu aibă de suferit.

Facem un apel pe această cale ca orice activitate de genul acesta să se desfășoare în mod pașnic și civilizat.

Ultima modificare: 21.08.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul APA SERVICE A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU ASISTENȚĂ TEHNICĂ PENTRU PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.