ASTĂZI AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A STRĂZILOR DE PĂMÂNT DIN ZONA 2

ASTĂZI AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A STRĂZILOR DE PĂMÂNT DIN ZONA 2

Astăzi, 1 august, a fost dat startul lucrărilor din cadrul proiectului “Modernizare ansamblu străzi situate în zona 2 a municipiului Giurgiu”.

Valoarea licitată inițial a fost de aproape 14 milioane de lei fără TVA și atribuirea contractulului a fost pentru suma de cca. 10 milioane de lei fără TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de la data emiterii ordinului de începere și până la 30 octombrie 2020.

“Modernizare ansamblu străzi situate în zona 1 a municipiului Giurgiu” este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2016-2020 II-(PNDL II), derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în timp ce “Modernizare ansamblu străzi situate în zona 2 a municipiului Giurgiu” este finanțat din fonduri de la bugetul local. Ambele proiecte însumează 118 străzi, fundături și ulițe în lungime de circa 27 de kilometri.

Proiectele de modernizare a zonelor I și II din municipiul Giurgiu au ca termen de finalizare anul 2020, însă constructorul speră ca aceste lucrări să fie definitivate în vara anului 2019.

Ultima modificare: 01.08.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul CONTRACTUL DE FINANȚARE PENTRU VALORIFICAREA CETĂȚII GIURGIU A FOST SEMNAT

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.