ȘCOALA NR. 4 AR PUTEA BENEFICIA DE UN NOU CORP DE CLĂDIRE

ȘCOALA NR. 4 AR PUTEA BENEFICIA DE UN NOU CORP DE CLĂDIRE

Școala Gimnazială nr. 4 “Mihai Eminescu” ar putea beneficia de un nou corp de clădire, grație unui proiect ce urmează a fi depus de municipalitate spre finanțare nerambursabilă în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa 10, Prioritatea de investiții 10.1.

În ședința ordinară din 28 iunie, consilierii locali au aprobat documentația tehnico-economică (faza SF) și principalii indicatori tehnico-economici, precum și cererea de finanțare, proiectul urmând a fi depus la MDRAP până pe data de 9 iulie.

Prin realizarea acestui obiectiv de investiții procesul de învățământ de la Școala nr. 4 se va putea desfășura într-un singur schimb, pentru toate clasele, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a.

Noul corp de clădire (parter +2 etaje) urmează să adăpostească 10 săli de clasă, o sală multifuncțională (cu funcțiune curentă de cantină în sistem catering), o sală de sport, cât și funcțiuni anexa, necesare în desfășurarea procesului de învățământ: grupuri sanitare pe fiecare nivel, zonă administrativă, zona didactică, vestiare, spații tehnice etc. În afara acestora investiția presupune și următoarele intervenții conexe:
– asigurarea racordului la utilități urbane;
– realizarea platformelor carosabile și pietonale/de sport (spații de acces, terase, parcări etc);
– realizarea amenajărilor exterioare cu specific peisager;
– dotarea spațiilor interioare (săli de clasă, cantină, sală de sport etc) și exterioare (curte recreație, terenuri sport, zone peisagere etc).

Ultima modificare: 02.07.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul 29 IUNIE- ZIUA INTERNAŢIONALĂ A DUNĂRII

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.