DEMERSURI PENTRU REALIZAREA LA GIURGIU A UNEI PARCĂRI MULTIFUNCȚIONALE DE MARI DIMENSIUNI

DEMERSURI PENTRU REALIZAREA LA GIURGIU A UNEI PARCĂRI MULTIFUNCȚIONALE DE MARI DIMENSIUNI

Municipalitatea face demersuri pentru construirea la Giurgiu a unei parcări multifuncționale de mari dimensiuni “Park & Ride”, care să deservească instituții de interes public național și local. Terenul pe care se dorește realizarea acestei investiții, situat pe strada Mircea cel Bătrân la nr. 36, se află în administrarea Ministerului Afacerilor Interne prin Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră, iar în luna aprilie a.c., municipalitatea a demarat procedura pentru transmiterea acestuia cu titlu gratuit din domeniul public al statului, în domeniul public al municipiului, prin HCL nr. 153/19.04.2018.

În ședința extraordinară de astăzi au fost aprobate unele modificări în cuprinsul HCL nr. 153/19.04.2018 solicitate de MDRAP în vederea inițierii proiectului HG de trecere a imobilului (teren + construcții) în domeniul public al municipiului.

Prin înființarea acestei parcări ce are ca termen de finalizare luna decembrie 2023, se va evita aglomerația creată în zona Parcului Alei, în dreptul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, unde se formează cozi până la Podul Bizetz.

Ultima modificare: 13.07.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ANUNȚ APA SERVICE S.A.

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.