FREE SPIRIT RUN GIURGIU –RUSE ÎȘI AȘTEAPTĂ PARTICIPANȚII

FREE SPIRIT RUN GIURGIU –RUSE ÎȘI AȘTEAPTĂ PARTICIPANȚII

A devenit deja o tradiție pentru cluburile sportive și autoritățile din Giurgiu, respectiv Ruse, organizarea Cross-ului transfrontalier Free Spirit Run semi-maraton care reunește alergători din toată lumea și este singurul transfrontalier din Europa.

Ediția de anul acesta, cea de-a treia, va fi organizată în data de 29 septembrie, cu startul din Giurgiu, de la Turnul Ceasornicului și finish-ul la Ruse, în Piața Libertății. Ca de fiecare dată, participanții vor avea de parcurs 15 km, traseul cuprinzând principalele obiective turistice ale orașului Giurgiu și traversează Dunărea peste Podul Prieteniei. Concursul va fi organizat pe trei categorii de vârstă (bărbați și femei peste 18 ani, bărbați și femei peste 40 de ani, bărbați și femei peste 50 de ani. Timpul participanților se va măsura cu un sistem electronic și în acest scop numerele alergătorilor vor conține un cip de identificare.

Premiile constau în bani, fondul fiind și de această dată de 6000 de euro, cupe și medalii și în plus, organizatorii vor pregăti și o tombolă. Ambele momente, atât de start cât și de finish vor fi marcate prin spectacole, urmând să fie prezente oficialități din ambele state, sportivi și reprezentanți ai federațiilor de atletism.

Free Spirit Run Giurgiu-Ruse s-a născut în urmă cu trei ani, la inițiativa vecinilor bulgari și este de atunci organizat anual, prin rocadă de către cele două municipalități dunărene, Clubul Sportiv Municipal Dunărea, la Giurgiu și Clubul Sportiv Dunav, la Ruse.

Cei interesați să participe la cross pot accesa următorul link:

http://run.ruse-giurgiu.eu/ro/regulament/ , aici având toate detaliile legate de înscriere, taxe de înregistrare, data limita fiind 15 septembrie 2018 sau până în momentul când numărul participanților înregistrați ajunge la 300.

Ultima modificare: 27.06.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LICITAȚII PENTRU LOCURILE DE PARCARE – 06.07.2018 LA CENTRUL CULTURAL „ION VINEA”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.