Delta Laboratory – un laborator nou, modern și performant pentru asigurații C.A.S.

Delta Laboratory – un laborator nou, modern și performant pentru asigurații C.A.S.

După mai bine de un an de aprobări, certificari și protocoale, giurgiuvenii au la dispoziție un laborator nou, modern și performant, inaugurat astăzi, în prezența primarului Nicolae Barbu, a administratorului public al municipiului, Niculae Ghiță și a presedintelui C.A.S. Giurgiu, Florentina Popescu.

Delta Laboratory se alatură astfel activitaților și serviciilor medicale oferite în Giurgiu de Delta Med, prin doamna doctor Elena Lungu și echipa sa de specialiști, atât la sediul Incubatorului de Afaceri (sos.Bucuresti) cât și pe sos. Sloboziei, nr. 116-118, km.4.

Așa cum a declarat la inaugurare doamna doctor Lungu, deși suma decontată de CAS nu este satisfacătoare, prin acest laborator se dorește oferirea unor servicii medicale complete și de calitate, existând mai departe protocoale cu laboratoare mari din Bucuresti.

La Delta Laboratory -Medical Lab Center se pot face analize de hematologie, biochimie, imunologie, microbilogie și probe de coagulare și ofera servicii de medicina muncii și S.S.M., examene paraclinice, pentru asigurații C.A.S., prin programare la tel: 0246/ 219 999 sau 0728 088 757, 0722 573 707

Ultima modificare: 02.05.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul COMUNICAT DE PRESA PRIVIND REZULTATELE CAMPANIEI DE SCREENING GRATUIT

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.