APEL CĂTRE LOCUITORII DIN GIURGIU

APEL CĂTRE LOCUITORII DIN GIURGIU

De foarte mult timp administrația locală se confruntă cu probleme care aduc un prejudiciu destul de însemnat în ceea ce privește bugetul local. Mobilierul stradal – coșuri de gunoi, banci și alte echipamente montate pe străzile sau în parcurile din oraș – sunt vandalizate, unele atât de rău încât trebuie înlocuite cu altele noi. Potrivit conducerii Giurgiu Servicii Locale se pare că acest fenomen a fost extins și în stațiile de autobuz, amenajate de aproximativ un an și care deja au început să sufere distrugeri din cauza celor care nu respectă bunurile ce aparțin domeniului public.
Astfel, administrația locală din Giurgiu roagă cetățenii să dea dovadă de simț civic și de un comportament adecvat în comunitatea în care trăiesc. Mai mult decât atât, reamintim că agenții poliției locale sunt îndreptățiți prin hotărâre de Consiliu Local să aplice amenzi cuprinse între 500 și 1000 de lei celor care distrug bunul public.
De asemenea, cei care asistă la astfel de acte, deloc nedemne pentru comunitatea în care locuiesc sunt rugați să apeleze numărul de telefon al centralei Direcției Poliției Locale – 0246.274.668 pus la dispoziția cetățeanului 24/24 de ore.
În speranța că aceste probleme vor lua sfârșit fără a se recurge la amenzi, municipalitatea și Giurgiu Servicii Locale mulțumește tuturor cetățenilor acestui oraș care vor să trăiască într-un mediu curat și liniștit.

Ultima modificare: 22.05.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ANUNȚ IMPORTANT

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.