LICITAȚIA PENTRU REABILITAREA TERMICĂ A CELOR ȘASE BLOCURI DIN CARTIERUL POLICLINICĂ, LA ÎNCEPUTUL LUNII MAI

LICITAȚIA PENTRU REABILITAREA TERMICĂ A CELOR ȘASE BLOCURI DIN CARTIERUL POLICLINICĂ, LA ÎNCEPUTUL LUNII MAI

La începutul lunii mai va avea loc licitația pentru proiectul de reabilitare termică a șase blocuri de locuințe din cartierul Policlinică, derulat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3.
În prezent documentația de atribuire este în așteptare validare, urmând ca în scurt timp să fie publicată invitația de participare în SEAP.
Vom reveni cu amănunte privind data exactă a licitației în momentul în care va fi acceptată invitația.

Prin acest proiect, în valoare estimată de 2.002.169 lei fără TVA, se vor executa lucrări de reabilitare termică la blocurile A1, A2, A4, A6, A7, C40 din Cartierul Policlinică, după cum urmează:
– izolarea termică a faţadelor – parte opacă: se realizează cu sisteme compozite de izolare termică a fațadelor cu o grosime a termoizolației de 10 cm.
– izolarea termică a fațadei – parte vitrată, prin înlocuirea tâmplăriei exterioare existente/ geamului, inclusiv a celei aferente accesului în blocul de locuinţe, cu tâmplărie termoizolantă pentru îmbunătăţirea performanţei energetice a părţii vitrate
– închiderea balcoanelor şi/sau a logiilor cu tâmplărie termoizolantă, inclusiv izolarea termică a parapeţilor
– termo-hidroizolarea acoperișului tip terasă, respectiv termohidroizolarea planșeului peste ultimul nivel în cazul existenței șarpantei: se realizează cu sisteme compozite de termoizolare cu o grosime a termoizolației de 20 cm.
– izolarea termică a planșeului peste subsol, în cazul în care prin proiectarea blocului sunt prevăzute apartamente la parter: se realizează cu sisteme compozite de izolare termică cu o grosime a termoizolației de 10 cm.

Ultima modificare: 05.04.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul EXERCITIU NAȚIONAL DE ALARMARE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.