ECHIPELE GSL, GSP ȘI ADPP CONTINUĂ CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ

ECHIPELE GSL, GSP ȘI ADPP CONTINUĂ CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ

Acțiunea de curățenie de primăvară și de pregătire a orașului pentru “Zilele Municipiului” este în plină desfășurare.

Echipele GSL vopsesc băncile și înlocuiesc lamelele deteriorate în zonele Centru și București, tund gardul viu pe bd. București, cosesc iarba pe tronsonul Remuș – Kaufland, vopsesc bordurile pe străzile Vlad Țepeș, Independenței, Mihai Viteazul. De asemenea, pregătesc terenul pentru a monta un modul de toaletă ecologică în Parcul Mihai Viteazul, prevăzut cu chiuvetă și racordat la sistemul de canalizare, cum este cel din Parcul Alei.

Societatea GSP continuă activitatea de salubrizare a punctelor neconforme prin activități specifice (întreținerea curățeniei, curățatul rigolelor, măturatul manual al căilor publice, măturatul manual al trotuarelor, încărcat și transportat deșeuri). În aceste zile sunt planificate zonele: Drumul Serei, de unde se estimează a se ridica aprox. 20 m3 deseuri menajere, inerte și vegetale, Str. Griviței II – Info Grup (parter bloc) – aprox. 20 m3 deșeuri menajere și inerte, Str. Voest Alpine (Drum centura – PI – PII), aprox. 25 m3 deșeuri menajere și inerte. Totodată angajații GSP remediază deficiențele din rețeaua de iluminat public, constatate în Parcul Tipografie și Parcul Telefoane.

ADPP Giurgiu efectuează în continuare lucrări de reabilitare ale trotuarelor și carosabilului pe străzile din municipiu. Astăzi sunt programate:

– reabilitare trotuar din dale behaton prin lăsare borduri pentru acces auto pe bd Mihai Viteazul, adiacent nr. 63

– reabilitare carosabil prin betonare pe str. Negru Vodă și pe drum acces Poliția Municipală

– reabilitare carosabil prin betonare și asfaltare pe str. Mircea cel Bătrân intersecție cu bd. 1907

– reabilitare stradă de pământ prin scarificare, nivelare și compactare pe strada paralelă cu Aleea Plantelor, de la ACR la Alei

Ultima modificare: 18.04.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul S-A SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE PENTRU UN PROIECT MANAGEMENT AL CALITĂȚII ÎN ADMINISTRAȚIE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.