MODERNIZARE UNITĂȚI DE ÎNVÎȚÎMÂNT – COLEGIUL TEHNIC VICEAMIRAL NICOLAE BĂLĂNESCU

MODERNIZARE UNITĂȚI DE ÎNVÎȚÎMÂNT – COLEGIUL TEHNIC VICEAMIRAL NICOLAE BĂLĂNESCU

Astăzi a venit rândul Colegiului Tehnic Viceamiral Ioan Bălănescu să primească vizita edilului șef, Nicolae Barbu, însoțit de directorul Direcției Tehnice, Marius Leafu și de inspectorul școlar general, Gigi Oprișan.

Și aici, vizita a avut drept scop stabilirea investițiilor ce vor avea loc în această unitate de învățământ și care acum cuprinde peste 800 de elevi, în urma reorganizării și asimilării elevilor de la Grupul Școlar Miron Nicolescu (Lic. de Chimie) și de la SAM.

În clădirea colegiului sunt necesare reparații, schimbarea parchetului în aproape toate sălile de curs, a lambriului, a tâmplăriei și a ușilor, a tablelor și a corpurilor de iluminat, montarea jaluzelelor și înlocuirea panourilor de afisaj.

Colegiul va beneficia așadar de mobilier nou, de investiții importante și modernizări dar și de un proiect de eficientizare energetică la Corpul C1 de cca. 550.000 de euro.

În prezent, în această unitate de învățământ se desfășoară cursuri în două ture, de zi și seral.

Menționăm că toate unitățile de învățământ din Giurgiu beneficiază de proiecte de investiții, din diverse surse și că toate acestea vor fi prezentate, pe rând, în postările și materialele PMG.

Ultima modificare: 14.03.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ȘCOALA 8 VA BENEFICIA DE AMPLE LUCRĂRI DE MODERNIZARE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.