BILANȚ SĂPTĂMÂNAL – SANCȚIUNI DE PESTE 17.000 LEI APLICATE DE CĂTRE POLIȚIȘTII LOCALI PE TOT PARCURSUL SĂPTĂMÂNII TRECUTE

BILANȚ SĂPTĂMÂNAL – SANCȚIUNI DE PESTE 17.000 LEI APLICATE DE CĂTRE POLIȚIȘTII LOCALI PE TOT PARCURSUL SĂPTĂMÂNII TRECUTE

Săptămâna care tocmai a trecut a fost una foarte plină pentru angajații Direcției Poliției Locale, aceștia aplicând 65 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17.320. Agenții au desfășurat activități curente de prevenire, menținere și constatare a faptelor sancționate de lege. Astfel, agenții au mai aplicat în aceste zile 13 avertismente scrise și au legitimat 85 de persoane.

Compartimentele de specialitate, comercial, disciplina în construcții, executări mandate, mediu și evidența persoanelor, au acționat prin luare de măsuri legale împotriva faptelor constatate și sesizate prin petițiile înaintate de cetățenii giurgiuveni.

Compartimentul Siguranță Rutieră a asigurat fluidizarea traficului internațional al tirurilor, în zona Post Control – Kaufland, în intervalul orar 07.00 – 22.00, ca urmare a traficului îngreunat pe sensul de mers România-Bulgaria, de către autoritățile bulgare.

În data de 23.03.2018, între orele 16.00- 17.00, pe traseul Parc Mihai Viteazul Primărie – Romarta – Str. Mircea Cel Bătrân se va desfășura evenimentul “Marșul pentru viață 2018”, organizat de Parohia Buna Vestire.
Poliția Locală va asigura măsuri de ordine publică și siguranță rutieră cu un efectiv de 8 agenți.

Ultima modificare: 19.03.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LUCRĂRI EFECTUATE DE ADPP SĂPTĂMÂNA ACEASTA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.