TREI CUPLURI DE GIURGIUVENI AU SPUS ”DA„ ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

TREI CUPLURI DE GIURGIUVENI AU SPUS ”DA„ ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Trei cupluri de giurgiuveni au spus “DA” în fața primarului Nicolae Barbu și a ofițerului de stare civilă, astăzi, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Vremea nefavorabilă din această zi a făcut ca oficierea căsătoriilor să nu mai aibă loc în aer liber, la foișorul din Parcul Alei, ci în sala de căsătorii din incinta Primăriei, însă și aici cuplurile proaspăt căsătorite s-au bucurat de un cadru romantic, amenajat în spiritul sărbătorii iubirii. Ciocoiu Ionuț-Mihai și Marioara Mioara au fost primii care și-au luat angajamentul de a-și purta de grijă unul altuia pentru tot restul vieții, urmați de Tufă Valentin-Adrian și Breazu Cristina-Marinela și Stancu Marian și Grigore Ana-Maria.

Cele trei familii nou formate au primit din partea municipalității flori, torturi și cadouri simbolice. Tradiția căsătoriilor de Ziua Îndrăgostiților este respectată de Primăria Municipiului Giurgiu încă din anul 2014. Numărul total al cuplurilor care au ales să se căsătorească cu acest prilej a ajuns la 14.

Ultima modificare: 14.02.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ANUNȚ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.