TÂRGUL DE JOBURI

TÂRGUL DE JOBURI

Targul de joburi organizat de Crucea Rosie Giurgiu in cadrul unui proiect european.

Peste 20 de angajatori din diverse domenii de activitate și-au prezentat astăzi oferta de joburi în cadrul Târgului de joburi organizat de Crucea Rosie Giurgiu la sediul Centrului Regional de Resurse pentru Ocuparea Forței de Muncă din incinta Hotelului Vlașca. Oferta a cuprins 70 de joburi în domenii precum confecții, construcții, prestări de servicii, comerț, agricol, asigurări și s-a soldat cu două angajări pe loc, programări pentru interviuri și CV-uri depuse.

În rândul angajatorilor s-au aflat și patru firme din Bulgaria. Alături de angajatori, la eveniment au fost prezenți primarul municipiului Giurgiu, ec. Nicolae Barbu, viceprimarul Ion Dragomir, conducerea Crucii Roșii Giurgiu, reprezentată de dl. Marian Măcelaru – director și dl. Victor Boiangiu – președinte, reprezentanți ai Consiliului Județean și ai Instituției Prefectului, echipa de proiect dar și peste 200 de vizitatori.

Târgul de joburi a fost organizat în cadrul unui proiect european – „Intervenții integrate pentru ocuparea forței de muncă în regiunea de cooperare transfrontalieră, Giurgiu – Ruse”, în cadrul programului INTERREG V – A ROMÂNIA – BULGARIA, Axa prioritară 4: O regiune calificată și incluzivă; Obiectivul specific 4.1: Încurajarea integrării zonei transfrontaliere în ceea ce privește ocuparea și mobilitatea forței de muncă; COD PROIECT 16.4.2.036 și a avut drept scop conexiunea pe piața locală a locurilor de muncă dintre angajatori și posibili angajați.

Ultima modificare: 14.02.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ANUNȚ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.