OPORTUNITATE DE A PORNI O AFACERE, PRINTR-UN PROIECT DERULAT DE UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI

OPORTUNITATE DE A PORNI O AFACERE, PRINTR-UN PROIECT DERULAT DE UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI

Oportunitate pentru cei care intenționează să-și înființeze o afacere în mediul urban! Prin proiectul “SUCCESS – Startup-uri Constituite pe Competențe Economice Sustenabile de Succes”, derulat de Universitatea din București, 378 de persoane din Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia (județele Prahova, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași) vor putea beneficia de formare antreprenorială, iar ulterior 46 de persoane vor fi sprijinite financiar pentru implementarea planurilor de afaceri în valoare de maximum 170.000 lei.

Vineri, 23 februarie, ora 15.00, la Centrul Cultural “Ion Vinea” va avea loc un workshop de informare privind proiectul, în care vor fi prezentate punctual aspecte precum condițiile de înscriere, criteriile de eligibilitate, beneficiile, drepturile și obligațiile ce decurg din calitatea de participant, calendarul de desfășurare a programului, modalitatea de desfășurare a procesului de selecție a afacerilor ce vor fi finanțate etc.

Proiectul are o perioadă de implementare de 36 luni și este cofinanţat prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020“România Start Up Plus!”, Axa prioritară nr. 3, Locuri de muncă pentru toți, Operațiunea: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.

Detalii privind obiectivul general al proiectului, grupul țință sau calendarul orientativ al activităților se regăsesc în Comunicatul de presă al Universității din București.

Ultima modificare: 21.02.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul SITUAȚIA PROIECTELOR DE INVESTIȚII ALE MUNICIPALITĂȚII, DISCUTATĂ ÎN CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.