ȘEDINȚA ORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL, MÂINE, 23 IANUARIE

ȘEDINȚA ORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL, MÂINE, 23 IANUARIE

Consilierii municipali se vor reuni în prima ședință ordinară din anul 2018, marți 23 ianuarie, fiindu-le supuse atenției 47 de proiecte de hotărâri.

Primele două proiecte de hotărâri vizează încetarea de drept a mandatului de consilier al lui Ionuț Barbu și validarea mandatului de consilier pentru Dunia Pălăngeanu. Această modificare survine în urma numirii lui Ionuț Barbu în funcția de director la Oficiul de Stat pentru Investiții și Mărci (O.S.I.M.).

Pe ordinea de zi a ședinței de marți se află și aprobarea mai multor acorduri de parteneriat între Primăria Giurgiu și unități de învățământ din Giurgiu.

Un proiect destul de important ce urmează să fie dezbătut este aprobarea regulamentului de vânzare a locuințelor ANL destinate tinerilor. În expunerea de motive este explicat faptul că locuințele ANL se vor da spre vânzare chiriașilor care solicită acest lucru și de asemenea, dacă întrunesc mai multe condiții. Locuința poate fi cumpărată prin achitarea integrală a sumei stabilită de Compartimentul Fond Locativ din caddrul Primăriei Giurgiu sau în rate, cu un avans de 15%, iar în funcție de veniturile persoanei sau familiei va fi stabilită și perioada de contractare care poate fi de 15, 20 sau 25 de ani.

Ședința ordinară de marți, 23 ianuarie, este programată pentru ora 14:00.

Ultima modificare: 22.01.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LICITAȚII PENTRU LOCURILE DE PARCARE – 26.01.2018 LA CENTRUL CULTURAL „ION VINEA”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.