ARBORII BĂTRÂNI DIN MUNICIPIU, TOALETAȚI SAU TĂIAȚI PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

ARBORII BĂTRÂNI DIN MUNICIPIU, TOALETAȚI SAU TĂIAȚI PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Atât la sesizările cetățenilor, cât și în urma constatărilor din teren, Giurgiu Servicii Locale desfășoară în această perioadă acțiunea de toaletare, respectiv tăiere a acelor arbori din oraș care pot pune în pericol siguranța cetățenilor sau pot provoca pagube materiale, pe fondul unor fenomene meteo precum vânt puternic, zapadă etc.

Săptămâna trecută s-a acționat pe B-dul 1907, unde a fost necesară tăierea mai multor arbori cu grad ridicat de degradare. De asemenea, la sensul giratoriu de la Orient a fost necesară toaletarea unor arbori foarte înalți. Echipele GSL lucrează în prezent pe Bulevardul I. C. Brătianu, aici existând doar unu-doi copaci cu grad ridicat de degradare ce necesită tăiere, restul urmând a fi doar toaletați.

Următoarea zonă cu copaci ce va intra în lucru este parcul Aleea Fabricii de Zahăr, de la Cimitirul Smârda.

Cetățenii care identifică arbori ce ar putea pune în pericol siguranța celor din jur sunt rugați să sesizeze GSL aceste cazuri la tel. 0246.216.002, pe pagina de facebook Giurgiu Servicii Locale – https://www.facebook.com/Giurgiu-Servicii-Locale-494869167363200/ sau la sediul societății. Sesizările vor fi rezolvate cu prioritate.

Ultima modificare: 26.01.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul “EVOCARE 600 DE ANI DE LA TRECEREA ÎN VEȘNICIE A LUI MIRCEA CEL BĂTRÂN”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.