SÂMBĂTĂ SUNTEM INVITAȚI SĂ ÎMPODOBIM UN FRUMOS BRAD ÎN FAȚA TEATRULUI TUDOR VIANU

SÂMBĂTĂ SUNTEM INVITAȚI SĂ ÎMPODOBIM UN FRUMOS BRAD ÎN FAȚA TEATRULUI TUDOR VIANU

Sâmbătă, 9 decembrie, copiii sunt așteptați pe platoul din fața Teatrului “Tudor Vianu”, începând cu ora 16.00, pentru a contribui la împodobirea unui brad de Crăciun cu globuri, dulciuri și beteală aduse de acasă și pentru a cânta colinde și recita poezii, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Acțiunea publică intitulată “Bradul nostru” este organizată pentru al doilea an consecutiv de Teatrul “Tudor Vianu”, împreună cu Kiss FM. Unul dintre partenerii acestei acțiuni este Clubul Elevilor, prin cercurile de “Ecologie” și “Sanitarii pricepuți”, conduse de doamnele profesoare Florentina Dapcea și Veronica Fișcu. Copiii vor expune, pe două standuri, obiecte cu tematică de sărbători confecționate de ei de-a lungul anului. O parte dintre acestea vor împodobi bradul, iar celelalte vor fi comercializate, veniturile obținute urmând a fi donate Crucii Roșii Giurgiu.

Toți participanții sunt invitați să aducă și cadouri frumos ambalate pe care să le lase sub brad pentru copiii din oraș aflați în dificultate.

Ultima modificare: 07.12.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul PREVENIREA SITUAȚIILOR DE URGENȚĂ SPECIFICE SEZONULUI RECE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.