RECTIFICĂRI DE BUGET ȘI APROBAREA UNEI CONVENȚII, APROBATE ÎN ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ

RECTIFICĂRI DE BUGET ȘI APROBAREA UNEI CONVENȚII, APROBATE ÎN ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ

Consilierii locali s-au reunit din nou în ședință extraordinară, miercuri 13 decembrie, pentru aprobarea a trei proiecte de hotărâri foarte importante. Primul punct făcea referire la rectificarea prin diminuare a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017, iar cel de-al doilea, la rectificarea tot prin diminuare a bugetului centralizat al instituțiilor publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii și subvenții pe anul 2017.

În cel de-al treilea proiect de hotărâre a fost supusă atenției consilierilor o Convenție încheiată între Societatea Comercială Gaz Sud SA, Societatea Comercială Global Energy Production SA Giurgiu și Municipiul Giurgiu.

”Ca în fiecare an, de la bugetul de stat sunt acordate sume de bani pentru susținerea sistemului de termoficare. Prin urmare, Primăria Municipiului Giurgiu a primit toată suma solicitată și vom putea cumpăra în avans. Am vrut să transmit cetățenilor că din acest moment nu vor mai fi probleme în ceea ce privește încălzirea locuințelor pentru sezonul 2017-2018”, a adăugat primarul Nicolae Barbu.

Pentru municipiul Giurgiu a fost alocată suma de 4.500 mii de lei (45 miliarde de lei vechi) în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat.

Toate cele trei proiecte de hotărâri de pe ordinea de zi au fost aprobate de consilierii municipali cu unanimitate de voturi.

Ultima modificare: 13.12.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LICITAȚII PENTRU LOCURILE DE PARCARE – 20.12.2017 LA CENTRUL CULTURAL „ION VINEA”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.