PREMIAȚI PENTRU ÎMPLINIREA A 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

PREMIAȚI PENTRU ÎMPLINIREA A 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

În fiecare an, în luna decembrie, Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială premiază în cadru festiv cuplurile giurgiuvene care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Miercuri, 13 decembrie, în sala mare a Ateneului ”Nicolae Bălănescu” 35 de cupluri au fost invitate de autoritățile giurgiuvene pentru a-și ridica diplomele și premiile.

”Este lucru mare că ați împlinit 50 de ani de căsătorie și vreau să vă spun că în fiecare an particip la acest eveniment cu mari emoții. Este o onoare să fim alături de dumneavoastră. La mulți ani cu sănătate, să vă bucurați de copii și de nepoți și de toate clipele frumoase ale vieții”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

La festivtatea de înmânare a premiilor a participat anul acesta și președintele Consiliului Județean, Marian Mina.

”Vă mulțumesc frumos pentru invitație. Este o onoare să mă aflu aici, sunteți un exemplu pentru noi. Îmi doresc să vă urmez și eu exemplul. Sper să reușiți, măcar azi, să uitați de toate greutățile și să vă bucurați de acest moment. Vă doresc sărbători liniștite, frumoase, alături de cei dragi”, le-a urat președintele Consiliului Județean, Marian Mina.

Fiecare cuplu a primit câte 500 de lei, o diplomă de merit și un buchet de flori. După ce le-au fost înmânate premiile, cei prezenți au asistat la un spectacol folcloric oferit de Ansamblul Folcloric ”Doina Dunării.”

Pe tot parcursul anului 2017, 80 de cupluri giurgiuvene care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au primit din partea autorităților câte 500 de lei.

Ultima modificare: 13.12.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LICITAȚII PENTRU LOCURILE DE PARCARE – 20.12.2017 LA CENTRUL CULTURAL „ION VINEA”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.