SALĂ DE SPORT LA ȘCOALA NR. 7, PRINTR-UN PROGRAM GUVERNAMENTAL FINANȚAT DE COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII

SALĂ DE SPORT LA ȘCOALA NR. 7, PRINTR-UN PROGRAM GUVERNAMENTAL FINANȚAT DE COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII

Giurgiu va putea avea o nouă sală de sport, la Școala nr. 7, printr-un program guvernamental ce va fi realizat prin Compania Națională de Investiții.

În ședința extraordinară de astăzi, 20 noiembrie, consilierii locali au aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Compania Națională de Investiții (“C.N.I.” S.A.), a amplasamentului în suprafață de 900 mp pentru executarea acestui obiectiv de investiții.

Investiția va fi finanțată în totalitate de “C.N.I.” S.A., singurele cheltuieli ce îi revin municipalității fiind cele pentru racordurile la utilități (electrică, apă, canal, gaz sau orice alt tip de combustibil utilizat etc.). În sarcina municipalității mai intră asigurarea terenului necesar pentru depozitarea și organizarea șantierului și obligația ca după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să-l întrețină o perioadă de minim 15 ani.

După aprobarea proiectului de hotărâre, primarul Nicolae Barbu le-a mulțumit consilierilor pentru prezență și contribuția avută la această realizare prin votul “pentru” acordat în ședința de astăzi. Edilul șef și-a exprimat speranța că și celelalte două proiecte similare ce vizează construcția de săli de sport la Școala nr. 2 și la Școala nr. 6 vor primi aprobare și finanțare de la minister și că într-un final se va găsi soluția și la Școala nr. 1, acolo unde este vorba despre un teren al MAI (fosta Poliție Municipală).

Ultima modificare: 20.11.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul WORKSHOPUL STUDENȚILOR UNIVERSITĂȚII DE ARHITECTURĂ ȘI URBANISM „ION MINCU” LA GIURGIU, ÎN CADRUL PROIECTULUI DANURB

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.