BICICLETELE ELECTRICE, TESTATE GRATUIT DE GIURGIUVENI ÎN CADRUL EVENIMENTULUI ”INFO-DAY BIKE”

BICICLETELE ELECTRICE, TESTATE GRATUIT DE GIURGIUVENI ÎN CADRUL EVENIMENTULUI ”INFO-DAY BIKE”

În perioada 2 februarie 2016- 1 februarie 2018, Patronatul Local al Întreprinderilor Mici și Mijlocii Calafat, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională și Centrul de Afaceri Vidin, Camera de Comerț și Industrie Vidin și Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software – filiala Oltenia derulează proiectul ”Rețeaua de biciclete electrice”.

Proiectul este finanțat în cadrul programului Interreg V-A România-Bulgaria 2014-2020 și are drept scop crearea unei rețele pentru biciclete electrice.

Municipalității din Giurgiu, în calitate de partener, i-au fost alocate un număr de 10 biciclete și o stație de încărcare în cadrul workshop-ului găzduit, vineri 17 noiembrie, pe esplanada Teatrului ”Tudor Vianu.” Evenimentul, denumit ”Info Day E-Bike” a urmărit promovarea utilizării bicicletelor electrice ca modalitate de îmbunătățire a mobilității individuale. În cadrul aceluiași eveniment, giurgiuvenii care se aflau în trecere au putut testa gratuit cele cinci biciclete electrice, expuse pentru acest scop.

Bicicletele electrice vor fi depozitate în încăperile de la Centrul de Agrement Canal Cama, de acolo putând fi și închiriate, contra cost, în baza unui contract de predare – primire.

Ultima modificare: 17.11.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Scene din thrillerrul Killing Eve marca BBC America, filmate la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.