STUDENȚI LA ARHITECTURĂ DIN VERSAILLES, ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA GIURGIU

STUDENȚI LA ARHITECTURĂ DIN VERSAILLES, ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA GIURGIU

Un grup de studenți la arhitectură din Versailles, Franța, au ales să viziteze astăzi municipiul Giurgiu, iar mâine, orașul bulgar Ruse, pentru a-și pregăti lucrarea de masterat ce are ca temă “Cooperarea transfrontalieră”.

Studenții însoțiți de profesorul Andrei Feraru au fost primiți de primarul Nicolae Barbu în sala de ședințe a Primăriei, alături de arhitectul șef al județului, Ana Negulescu, arhitectul șef al municipiului, Cătălina Vărzaru, istoricul Emil Păunescu, directorul Direcției Programe Europene, Meca Ianca, dar și de alți reprezentanți ai Primăriei.

Primarul Nicolae Barbu le-a mulțumit studenților că au inclus orașul Giurgiu în programul lor de pregătire, precizând totodată că la Giurgiu au găsit cel mai bun exemplu de cooperare și dezvoltare transfrontalieră, cele două orașe înfrățite fiind singurele comunități la nivel de Strategia Dunării care și-au realizat împreună un masterplan de dezvoltare.

Specialiștii Primariei Giurgiu le-au prezentat tinerilor oaspeți informatii istorice, de urbanism și de arhitectură a orașului, precum și proiectele și acțiunile transfrontaliere derulate de-a lungul timpului cu orașul vecin Ruse. În partea a doua, studenții au efectuat o vizită în teren, avându-l ca ghid pe dl. Emil Păunescu .

Ultima modificare: 31.10.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul NUMĂRUL CERERILOR PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE A AJUNS LA 658

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.