SEDINȚĂ ORDINARĂ LA CLM- LISTA FINALĂ PRIVIND REPARTIZAREA LOCUINȚELOR SOCIALE A FOST APROBATĂ

SEDINȚĂ ORDINARĂ LA CLM- LISTA FINALĂ PRIVIND REPARTIZAREA LOCUINȚELOR SOCIALE A FOST APROBATĂ

Consilierii municipali s-au reunit marți, 30 mai 2017, în ședință ordinară, având pe ordinea de zi 39 de proiecte de hotărâri supuse atenției și aprobării. Unul dintre punctele aprobate marți în ședință a vizat lista finală pentru anul 2017 rezultată în urma soluționării contestațiilor pentru repartizarea locuințelor sociale. În tot acest timp au fost realizate și verificări mai amănunțite în ceea ce privește veridicitatea documentelor depuse la dosare de către solicitanți, iar dintr-un număr de 149 de dosare, trei au fost respinse, 146 de dosare intrând în lista definitivă de repartizare.

”În urma soluționării contestațiilor se finalizează, astfel, procesul de repartizare a locuințelor sociale. Urmează ca după finalizarea lucrărilor, respectiv în termen de câteva zile, să fie semnate procesele verbale de recepție pentru blocul de 20 de apartamente de la Istru”, a adăugat primarul Nicolae Barbu.

În maxim o lună vor fi finalizate și cele 70 de apartamente din cartierul Tineretului, lucrările fiind puțin întârziate de unele probleme apărute pe parcurs. Mai exact, pe la sfârșitul lunii iunie, cele 90 de locuințe sociale vor fi repartizate către solicitanți în ordinea descrescătoare a punctajului.

”Blocul din cartierul Tineretului va fi finalizat într-o lună. Sperăm ca la sfârșitul lunii iunie să fie și repartizate. Am facut verificări în tot județul Giurgiu și în județele apropiate, iar după efectuarea acestora un număr de trei persoane nu s-au mai încadrat, iar din 149 de dosare au rămas 146”, a subliniat edilul.

În același context primarul Nicolae Barbu a dorit să atragă atenția celor care vor intra în posesia locuințelor că dacă nu vor respecta condițiile minime de conviețuire (întreținerea locuinței și plata facturilor), se va trece imediat la procesul de executare în vederea evacuării: ”Sunt foarte mulți oameni care așteaptă de foarte mulți ani să intre în posesia unei locuințe sociale. Nu vom putea accepta la infinit actele de vandalism și neseriozitatea”. Proiectul de hotărâre a fost aprobat de consilierii locali cu unanimitate de voturi.

Ultima modificare: 30.05.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ȘEDINȚA ORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL – 30 MAI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.