ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL, MÂINE, 5 MAI

ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL, MÂINE, 5 MAI

Mâine, 5 mai, consilierii locali se vor întruni în prima ședință extraordinară aferentă lunii mai. Ședința va începe la ora 10.00 și va avea următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea trecerii din domeniul privat în domeniul public al Municipiului Giurgiu a unui teren situat în intravilanul Municipiului Giurgiu;

2. Proiect de hotărâre cu privire la exprimarea acordului Consiliului Local al Municipiului Giurgiu pentru transmiterea unor sectoare de drum situate în intravilanul Municipiului, din domeniul public al Municipiului Giurgiu în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Transporturilor, în vederea realizării activităților de interes național de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA;

Este vorba despre proiectul de interes național “DRUM DE LEGĂTURĂ DN5 KM 60+500 – ȘOSEAUA DE CENTURĂ POD PRIETENIEI KM 61+400 (7 km drum nou)”.

3. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea tarifelor practicate de Giurgiu Servicii Publice SA pentru activitatea de iluminat public.

Ultima modificare: 04.05.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul S-A TERMINAT PERIOADA DE CONTESTAȚII LA LISTA DE PRIORITĂȚI PENTRU LOCUINȚELE SOCIALE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.