COMISIA PENTRU ANALIZAREA CONTESTAȚIILOR LA LISTA DE PRIORITĂȚI PENTRU LOCUINȚE SOCIALE SE VA ÎNTRUNI JOI

COMISIA PENTRU ANALIZAREA CONTESTAȚIILOR LA LISTA DE PRIORITĂȚI PENTRU LOCUINȚE SOCIALE SE VA ÎNTRUNI JOI

Comisia pentru verificarea dosarelor de locuință socială se va întruni joi, 11 mai, pentru analizarea contestațiilor la Lista de priorități pentru repartizarea locuințelor sociale, aprobată în ședința ordinară din 30 martie 2017.

Numărul contestațiilor depuse este șase. Comisia va analiza, de asemenea, situația altor opt persoane din listă care, conform verificărilor făcute de către DITL privind legalitatea declarațiilor pe propria raspundere în ceea ce privește deținerea unei proprietăți personale din 1990 și până în prezent, figurează cu locuință (unii au avut locuință, dar le-a luat-o banca, alții au avut moștenire, iar alții au avut proprietate și au vândut-o). Tuturor acestor persoane li s-au cerut documente clarificatoare ce vor fi analizate joi.

În ceea ce privește stadiul celor două blocuri de locuințe sociale, din cartierele Istru și Tineretului, blocul de la Istru se află la final. Astăzi s-a făcut programul de control pe faze determinante, împreună cu proiectantul și Inspectoratul de Stat în Construcții, iar recepția lucrărilor pentru acest bloc se va face până la sfârșitul lunii mai.

Ultima modificare: 09.05.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DEDICATE ZILEI DE 9 MAI – „ZIUA EUROPEI, ZIUA PROCLAMĂRII INDEPENDENȚEI, ZIUA VICTORIEI”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.