ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL, MÂINE, 6 APRILIE

ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL, MÂINE, 6 APRILIE

Mâine, 6 aprilie, consilierii locali se vor întruni în ședință extraordinară pentru aprobarea mai multor proiecte de hotărâri ce vizează încheierea unor acorduri de parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, respectiv Liceul Tehnologic „Miron Nicolescu”, suplimentări de buget, tarifele practicate de GSP și delegarea serviciului de dezinsecție, dezinfecție și deratizare aceleiași societăți – GSP.

Ședința va avea loc începând cu ora 11.00 și va avea următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea tarifelor practicate de GIURGIU SERVICII PUBLICE S.A.

2. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea suplimentării Bugetului local de venituri și cheltuieli pe anul 2017

3. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea suplimentării Bugetului centralizat al instituțiilor publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii și subvenții pe anul 2017

4. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea încheierii Acordului de parteneriat între Municipiul Giurgiu și Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu

5. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea încheierii Acordului de parteneriat între Municipiul Giurgiu și Liceul Tehnologic „Miron Nicolescu”

6. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea delegării prin gestiune directă a Serviciului public de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Municipiul Giurgiu, către GIURGIU SERVICII PUBLICE S.A., având ca acționar majoritar Municipiul Giurgiu.

Ultima modificare: 05.04.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul PRIMARUL NICOLAE BARBU, PREZENT LA ACTIVITĂȚILE ORGANIZATE CU PRILEJUL ZILEI JANDARMERIEI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.