O SINGURĂ CONTESTAȚIE, MOMENTAN, LA LISTA DE PRIORITĂȚI PENTRU REPARTIZAREA LOCUINȚELOR SOCIALE

O SINGURĂ CONTESTAȚIE, MOMENTAN, LA LISTA DE PRIORITĂȚI PENTRU REPARTIZAREA LOCUINȚELOR SOCIALE

2140 de cereri, 149 de dosare complete, selectate în urma îndeplinirii condițiilor impuse și momentan o singură contestație respinsă pentru obtinerea uneia din cele 90 de locuințe.

Acesta ar fi, pe scurt, bilanțul numeric al situației dosarelor pentru locuințe sociale în municipiul Giurgiu. După aprobarea de către Consiliul Local al Municipiului Giurgiu a listei de priorități pentru repartizarea locuințelor sociale a fost deschisă o perioadă de contestare cu termen 30 aprilie.

Până în prezent, așa cum a declarat și ieri, în conferință de presă, primarul Nicolae Barbu, a fost primită o singură contestație, respinsă de comisia reunită pentru analiză.
Repartizarea celor 90 de locuinte sociale (20 la Istru și 70 în Tineretului) va fi făcută după finalizarea perioadei de contestație și după recepția la terminarea lucrărilor în cele două șantiere. Lucrările sunt aproape de finalizare, urmând să fie amenajate căi de acces, racorduri și în final reamenajarea peisagistică a zonei adiacente celor două blocuri.

În perioada aceasta, Primăria Giurgiu prin DITL va verifica legalitatea declarațiilor pe propria raspundere a solicitantilor cu privire la deținerea unei proprietăți personale din 1990 și până în prezent.

Beneficiarii vor fi deținătorii primelor 90 de dosare aprobate și, dacă sunt constatate nereguli în declarații, următorii din listă, în ordinea punctajului.

Ultima modificare: 20.04.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ÎN MUNICIPIUL GIURGIU SUNT ÎN PROCES DE EXECUȚIE ȘAPTE LUCRĂRI DE INVESTIȚII

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.