MASĂ DE PAȘTI ÎMBELȘUGATĂ PENTRU BENEFICIARII CANTINEI DE AJUTOR SOCIAL

MASĂ DE PAȘTI ÎMBELȘUGATĂ PENTRU BENEFICIARII CANTINEI DE AJUTOR SOCIAL

Sărbătoarea Pascală îi va găsi cu masa plină pe beneficiarii Cantinei de Ajutor Social din cadrul Direcției de Asistență Socială Giurgiu.

Mâine, în Vinerea Mare, cei circa 50 de beneficiari care îndeplinesc condițiile legale pentru a primi acest ajutor sunt invitați la sediul Cantinei de Ajutor Social pentru a-și ridica pachetele cu alimente pentru perioada 14-17 aprilie 2017.

Meniul de Paști cuprinde hrană caldă: varză a la Cluj și friptură de pui cu sos și piure, dar și hrană rece pentru zilele de sărbătoare ce urmează. Pachetele vor cuprinde: 1 pui grill de cca. 2 kg, 10 ouă roșii, 1 kg de cremwuști, 1 cozonac de 500 g, 1 baton salam italian, 1 baton parizer, 4 pâini de 300 g, 1 kg mere, 1 pachet napolitane, 1 sticlă de suc, 1 pachet ficaței pui de 500 g, 2 cutii de pateu, 2 conserve de carne de pui, 2 cutii de carne de porc, 1 conservă de pește, 1 borcan de zacuscă.
Municipalitatea le urează tuturor beneficiarilor „Paști fericit!” și le transmite tradiționalul salut pascal “Hristos a înviat!”

Ultima modificare: 13.04.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul SPRIJIN PENTRU PROIECTE DE CONȘTIENTIZARE PRIVIND GESTIONAREA DEȘEURILOR

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.