ÎN MUNICIPIUL GIURGIU SUNT ÎN PROCES DE EXECUȚIE ȘAPTE LUCRĂRI DE INVESTIȚII

ÎN MUNICIPIUL GIURGIU SUNT ÎN PROCES DE EXECUȚIE ȘAPTE LUCRĂRI DE INVESTIȚII

Temperaturile extrem de scăzute și ploile căzute în această perioadă au cauzat pentru moment stoparea lucrărilor de investiții din municipiul Giurgiu. În această perioadă era planificată reluarea lucrărilor la pista de atletism, însă pentru că acoperirea cu tartan a pistei impune temperaturi de peste 15 grade, acestea au fost amânate până când condițiile meteorologice vor deveni favorabile. De la începutul acestei primăveri au fost reluate șapte lucrări de investiții, care în acest moment au fost stopate din cauza vremii nefavorabile.

”Vremea de afară ne-a obligat să oprim, pentru moment lucrările de investiții, chiar și pe cele de înfrumusețare. Sunt temperaturi foarte scăzute care nu ne-au permis să reluăm, inclusiv lucrările de la pista de atletism. De la începutul anului sunt în execuție șapte lucrări de investiții: Portul trimodal, construcția hidrotehnică, lucrările de pe șoseaua Alexandriei, ansamblul 240 garsoniere, la cele 20 și 70 de locuințe sociale, la terenurile de sport”, a precizat primarul Nicolae Barbu.

De asemenea, primarul Nicolae Barbu a mai declarat în conferință de presă că până la sfârșitul acestui mandat vor fi asfaltate toate străzile din zona Ramadan, inclusiv intrările din acea zonă.

”Vom începe lucrările din interior către străzile principale. Suntem pregătiți ca anul acesta să demarăm lucrările din bugetul local. Le-am promis oamenilor că mandatul acesta voi asfalta ultimii 34 de km de străzi de piatră și pământ”, a adăugat primarul Nicolae Barbu.

Ultima modificare: 19.04.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ACTIVITĂȚILE DIRECȚIEI POLIȚIEI LOCALE ÎN PERIOADA PREMERGĂTOARE SĂRBĂTORILOR PASCALE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.