CONCURSUL DE CULTURĂ GENERALĂ ”CINE ȘTIE CÂȘTIGĂ” A AJUNS LA CEA DE-A ȘASEA EDIȚIE

CONCURSUL DE CULTURĂ GENERALĂ ”CINE ȘTIE CÂȘTIGĂ” A AJUNS LA CEA DE-A ȘASEA EDIȚIE

În acest final de săptămână, mai exact începând cu data de 7 aprilie, debutează cea de-a șasea ediție a programului ”Primăvara culturală giurgiuveană”, un proiect inițiat de directorul Centrului Cultural ”Ion Vinea” care cuprinde concerte, concursuri, expoziții de artă, piese de teatru, festivaluri de dans, seri de operă.

Ediția din acest an debutează cu faza finală a concursului de cultură generală ”Cine știe, câștigă”, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu. Evenimentul se va desfășura vineri, 7 aprilie, începând cu ora 11:00, în incinta Ateneului ”Nicolae Bălănescu”, cu participarea elevilor de liceu care au câștigat etapa organizată la nivelul liceelor.

Concursul este organizat pe ani de studii și cuprinde întrebări de cultură generală din materiile studiate. Întrebările vor fi formulate de către specialiști din fiecare materie studiată și vor fi extrase de către fiecare concurent.

La finalul concursului, vor fi acordate premiile 1, 2, 3 și mențiune, câștigătorii fiind răsplătiți în bani. Sumele acordate câștigatorilor sunt suportate de către Centrul Cultural ”Ion Vinea” din bugetul alocat de către Primăria Municipiului Giurgiu.

Ultima modificare: 06.04.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.