PRIMĂRIA GIURGIU A DEPUS PRIN P.N.D.L. ȘAPTE PROIECTE PENTRU INFRASTRUCTURĂ

PRIMĂRIA GIURGIU A DEPUS PRIN P.N.D.L. ȘAPTE PROIECTE PENTRU INFRASTRUCTURĂ

Infrastructura municipiului Giurgiu este principala preocupare a adminstrației locale giurgiuvene, astfel că depunerea de proiecte și alocarea de la bugetul local de resurse financiare pentru îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii continuă și în anul 2017.

În conferința de presă de miercuri, 21 martie, primarul Nicolae Barbu a adus în atenția giurgiuvenilor informații cu privire la șapte proiecte depuse prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

”Am depus șapte proiecte pe O.G. 28, pe P.N.D.L. Două dintre acestea sunt pentru asfaltarea drumurilor, și aici vorbim despre cei 34 de kilometri de străzi din zona Ramadan, de pe Sloboziei până pe Negru-Vodă. Sunt două proiecte mari pe care le-am contopit pentru a avea șanse mai mari în obținerea fondurilor și, bineînțeles, pentru a demara cât mai repede aceste lucrări. În orice caz, surse de finanțare pentru demararea procedurii sunt, drept urmare, (…) după 15 aprilie, după ce finalizăm și bugetul în întregime, vom putea începe”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

Tot anul acesta vor beneficia de fonduri pentru dotare și alte amenajări mai multe instituții de învățământ gimnazial și liceal din municipiu.

”Al treilea proiect este pentru dotarea și tot ce a însemnat proiectul cu Maiorescu. Al patrulea și al cincilea proiect sunt pentru dotarea Școlii gimnaziale ”Academician Marin Voiculescu” și dotare și alte amenajări la Liceul ”Viceamiral Ion Bălănescu”, ultimele două proiecte depuse prin P.N.D.L fiind pentru canalizare pluvială în zona Ramadan”, a mai adăugat edilul șef.

Se estimează că în perioada imediat următoare, pentru primele trei proiecte care se referă la asfaltarea celor 34 de kilometri de străzi și dotare și alte amenajări vor fi semnate contractele de finanțare în valoare de 11 milioane de euro, iar din toamna acestui an vor fi demarate și lucările.

Ultima modificare: 22.03.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ANUNȚ ÎNTRERUPERE APĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.