COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Vineri, 24 martie, la Primăria Municipiului Giurgiu a avut loc o întâlnire cu factorii de răspundere pentru implementarea Strategiei Naționale Anticorupție(SNA) 2016 – 2020 în entitățile subordonate Consiliului Local Giurgiu.

Din partea Executivului a participat Comisia de implementare a SNA, coordonată administratorul public al municipiului, dl. Niculae Ghiță care a prezentat participanților informațiile preliminare în vederea extinderii implementării strategiei la nivelul entităților locale.

La ședința informativă a participat personalul desemnat din următoarele direcții: Direcția de Asistență Socială, Direcția Poliția Locală, Direcția de Impozite și Taxe Locale, Direcția Administrare Active din Proiecte cu Finanțare Europeană și Centrul Cultural Local ”Ion Vinea”, precum și societățile comerciale subordonate Consiliului Local Giurgiu: S.C. Pază Publică S.A., S.C. Giurgiu Servicii LocaleS.A., S.C. Giurgiu Servicii Publice S.A., S.C. Administrația Domeniului Public și Privat S.A., Administrația Zonei Libere S.A.

Celor prezenți li s-a solicitat ca până pe 31 martie 2017 să își prezinte un punct de vedere referitor la Planul de integritate propus de Comisia de Implementare de la nivelul Primăriei Municipiului Giurgiu.
Activitatea s-a înscris în inventarul de măsuri ale S.N.A. 2016 – 2020 pentru Unitatea Administrativ Teritorială – Municipiul Giurgiu care a demarat odată cu semnarea Declarației de Aderare la SNA 2016-2020 de către primarul Nicolae Barbu.

Ultima modificare: 28.03.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul COMUNICAT DE PRESA DIRECȚIA POLIȚIA LOCALĂ GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.