O BĂTRÂNĂ NEVOIAȘĂ DIN GIURGIU, AJUTATĂ DE MUNICIPALITATE

O BĂTRÂNĂ NEVOIAȘĂ DIN GIURGIU, AJUTATĂ DE MUNICIPALITATE

Nevoită să strângă lemne de pe stradă pentru că cele pe care le-a cumpărat pentru a-și încălzi locuința s-au epuizat, o bătrână de 81 de ani din municipiul Giurgiu a fost văzută de către un agent al Direcției Poliției Locale scoțând din pământ un par de lemn ce susținea copacii plantați pe șoseaua de centură a orașului. În urma discuției pe care agenții constatatori au avut-o cu femeia și totodată sensibilizați de situația materială precară a acesteia, agentii au dispus aplicarea unui avertisment scris.

La propunerea conducerii Direcției Poliției Locale, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a dispus către Giurgiu Servicii Locale să i se acorde bătrânei, în mod gratuit, lemne pentru încălzirea locuinței.

Astfel, marți, 21 februarie Primăria Municipiului Giurgiu prin Giurgiu Servicii Locale a trimis la locuința bătrânei aproximativ 500 de kilograme de lemne, încărcate, sparte și transportate gratuit.

Femeia în vârstă de 81 de ani trăiește împreună cu nepoata ei care are 14 ani, situația materială a acestei familii fiind una foarte precară.

Ultima modificare: 21.02.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul AMENZILE SE TRANSFORMĂ ÎN MUNCĂ ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII!

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.