LUCRĂRI DE INVESTIȚII DESFĂȘURATE ÎN MUNICIPIU

LUCRĂRI DE INVESTIȚII DESFĂȘURATE ÎN MUNICIPIU

Trei șantiere de lucru are deschise în acest moment municipalitatea pentru realizarea obiectivelor de investiții demarate anul trecut. Este vorba despre proiectul Portul Verde și de Înaltă Performanță, din Zona Liberă Giurgiu, recompartimentarea Blocului C2-Dunăreana din cartierul Tineretului și construcția a 20 de locuințe sociale în cartierul Istru.

În ceea ce privește Portul trimodal, firma de construcții care a câștigat licitația pentru demolarea feribotului lucrează încă la extragerea elementelor de construcție aflate sub pâmânt. Având în vedere că radierele vechii structuri feribot au fost de dimensiuni mult mai mari decât s-a estimat în proiectul tehnic (chiar și de trei ori mai mari), este nevoie de eforturi suplimentare pentru spargerea și extragerea acestora de la adâncimi considerabile.

Pentru cele două blocuri de locuințe sociale se lucrează la interior. La blocul din cartierul Istru au fost executate rețelele de apă și agent termic și se lucrează acum la partea de faianță și gresie, în timp ce la blocul C2 din Tineretului se lucrează la mansardă (instalații termice, sanitare, faianță, gresie). Din martie se va trece la partea de exterior pentru finisaje.

Tot în primăvară se vor relua și celelalte lucrări de investiții ale municipalității, întrerupte pe perioada iernii.

Ultima modificare: 16.02.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul TOATE CERERILE ELEVILOR PENTRU ELIBERAREA UNUI CARD PENTRU TRANSPORT GRATUIT ÎN MUNICIPIU AU FOST REZOLVATE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.