INSTITUȚIILE ABILITATE ACȚIONEAZĂ PENTRU ÎNLĂTURAREA ZĂPEZII ȘI ÎMPRĂȘTIEREA DE MATERIAL ANTIDERAPANT

INSTITUȚIILE ABILITATE ACȚIONEAZĂ PENTRU ÎNLĂTURAREA ZĂPEZII ȘI ÎMPRĂȘTIEREA DE MATERIAL ANTIDERAPANT

Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția Întreținere Peisagistică și Spații Verzi a pus în mișcare, încă de la orele dimineții, două sărărițe cu material antiderapant și două tractoare cu lame frontale. Astfel, angajații IPSV au început să acționeze pe străzile din Urgența I, continuând pe tot parcursul zilei de vineri de pe B-dul 1907 până pe șoseaua Sloboziei și străzile adiacente acesteia. De asemenea, un tractor cu lamă frontală este pus în funcțiune pentru degajarea zăpezii de pe carosabil pe străzile Episcopiei, Mareshal Fosch, General Berthelot și în zona Pieței Centrale, inclusiv străzile adiacente acesteia.

11 muncitori sunt angrenați pe străzile din municipiu pentru întreținerea curățeniei, în timp ce alți 60 de muncitori acționează în zona școlilor pentru degajarea zăpezii de pe trotuare, precum și pe șoseaua Sloboziei, zona Alei-Policlinică, străzile 23 August, 6 Martie, 1 Decembrie (zona C-uri), Sirenei, Griviței, Tabiei, Episcopiei, Dunării.

Concomitent cu angajații IPSV, în acțiunea de înlăturare a zăpezii mai sunt angrenați cinci muncitori ai ADPP și două utilaje care pregătesc zona din Piața Centrală pentru comercianții ambulanți. Mai mult decât atât, angajații ADPP acționează în parcări și zonele unde sunt spații comerciale.

Ultima modificare: 10.02.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul UTILAJELE DE DESZĂPEZIRE ACȚIONEAZĂ PE URGENȚELE I ȘI II

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.