TARIFE MAI MICI LA ŞTRANDUL DIN PĂDUREA BĂLĂNOAIA

TARIFE MAI MICI LA ŞTRANDUL DIN PĂDUREA BĂLĂNOAIA

În perioada 20-26 iulie 2015, ştrandul din incinta Complexului Stejarul (Pădurea Bălănoaia) va fi închis pentru public deoarece în această perioadă se desfăşoară “Tabăra Internaţională de Salvare şi Prim Ajutor” organizată de municipalitatea din Giurgiu, Crucea Roşie Giurgiu şi Societatea Română de Cruce Roşie. Începând de luni, 27 iulie 2015, ştrandul de la Stejarul va fi redeschis publicului.
De sâmbătă 18 iulie, preţul biletelor de acces în incinta Strandului vor fi mai accesibile pentru giurgiuvenii care aleg să îşi petreacă timpul liber în această locaţie. Astfel, biletul de intrare pentru un adult va fi de 10 lei (şezlong inclus în preţ), iar copiii în vârstă de până la 14 ani au accesul gratuit, dar plătesc 7 lei pentru şezlong.
Ştrandul din Pădurea Bălănoaia dispune de 80 de şezlonguri şi 11 umbrele de soare, iar pentru a asigura în permanență condiții sanitare optime, angajații GSL iau zilnic probe pentru verificarea calității apei și tot zilnic igienizează locul. Săptămânal, se efectuează curățenia generală a întregii locații.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul PRIMĂRIA GIURGIU ŞI MDRAP VOR INVESTI ANUL ACESTA PESTE 32 DE MILIARDE DE LEI VECHI ÎN CONSTRUCŢIA DE LOCUINŢE SOCIALE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.