SE REDESCHIDE PISCINA DE LA STEJARUL

SE REDESCHIDE PISCINA DE LA STEJARUL

Începand de marţi, 28 iulie 2015 se redeschide piscina din cadrul Compexului “Stejarul” din Pădurea Bălănoaia, după ce vreme de o săptamana nu a fost disponibilă publicului larg, ca urmare a desfăşurării în această locaţie a “Taberei Internaţionale de Salvare în Apă şi Prim Ajutor” organizată de Crucea Roșie cu sprijinul Primăriei Giurgiu.

Giurgiuvenii amatori de plajă şi petrecere a timpului liber în mijocul naturii sunt aşteptaţi în această locaţie în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 9.00 –18.00, iar în zilele de week-end între orele 9.00-21.00.

Preţul biletelor de acces în incintă au fost modificate şi au devenit mai accesibile pentru giurgiuvenii care aleg să îşi petreacă timpul liber în această locaţie . Astfel, biletul de intrare pentru un adult va fi de 10 lei (şezlong inclus în preţ), iar copiii în vârstă de până la 14 ani au accesul gratuit dar plătesc 7 lei pentru şezlong.

Ştrandul din Pădurea Bălănoaia dispune de 80 de şezlonguri şi 11 umbrele de soare, iar pentru a asigura în permanență condiții sanitare optime, angajații GSL iau zilnic probe pentru verificarea calității apei și tot zilnic igienizează locul. Săptămânal, se efectuează curățenia generală a întregii locații.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul MOBILIER SCOLAR NOU PENTRU LICEUL “TUDOR VIANU”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.