RECALCULARE CHIRII PENTRU ANL-URILE DE LA STEAUA DUNĂRII

RECALCULARE CHIRII PENTRU ANL-URILE DE LA STEAUA DUNĂRII

Consilierii locali au aprobat în ultima şedinţă ordinară din luna iunie majorarea chiriilor şi prelungirea duratei contractelor de închiriere pentru titularii de contract care au implinit vârsta de 35 de ani.

La nivelul municipiului Giurgiu exista în prezent un numar de patru blocuri, adica 44 de apartamente a căror durată de închiriere va depăşi termenul de cinci ani şi implicit expirarea perioadei contractuale. Este vorba despre blocurile 1, 2, 3 şi 4 de pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu (zona Steaua Dunării).

Confrorm Legii 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale a Locuinţelor după expirarea celor cinci ani de închiriere, prelungirea contractelor se face pe perioadă de câte un an, prin recalcularea chiriei în condiţiile legii pentru titularii de contracte ce au împlinit 35 de ani şi prin păstrarea condiţiilor contractuale iniţiale referitoare la cunatumul chiriei pentru titularii de contract ce nu au împlinit această vârstă.

Direcţia de Patrimoniu din cadrul Primăriei municipiului Giurgiu îi va înştiinţa în scris pe cei 44 chiriaşi din cele patru blocuri de la Steaua Dunării luna aceasta referitor la documentele pe care trebuie să le prezinte în vederea stabilirii sumei pe care o vor plăti începând cu data de 1 august 2015, în funcţie de categoria în care se încadrează.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ECOURI ALE ACȚIUNILOR CULTURAL SPORTIVE SUSȚINUTE DE PRIMĂRIA GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.