PROPUNERE PRIVIND AMPLASAREA UNUI SEMN SIMBOL LA INTRĂRILE DIN MUNICIPIUL GIURGIU

PROPUNERE PRIVIND AMPLASAREA UNUI SEMN SIMBOL LA INTRĂRILE DIN MUNICIPIUL GIURGIU

Una din priorităţile administraţiei publice locale este aceea de a integra municipiul şi obiectivele turistice într-un circuit turistic, proces pentru care Primăria Giurgiu a iniţiat o serie de acţiuni de promovare şi proiecte de accesare a fondurilor europene individual sau în parteneriat.
Compartimentul de Arhitectură Urbană şi Amenajarea Teritoriului consideră oportună inserarea unor totem-uri care să transpună şi în plan imagistic încărcatura istorică a oraşului, printr-un concept clar, cu un puternic impact vizual, uşor de memorat.
Într-o primă etapă, ce presupune costuri reduse şi un impact pe termen scurt, municipalitatea propune inserarea în zonele de acces ale Municipiului Giurgiu, a unui semn simbol, ce va avea rolul de a transmite informaţii cu profunzime, într-o manieră eficientă, concentrată şi ar putea să contureze municipiul prin intermediul unei noi interpretări vizuale.
În acest sens în decursul unei luni calendaristice în perioada 20.07.2015-20.08.2015 vă invităm să vă exprimați punctul de vedere, păreri și comentarii, eventuale propuneri care vor putea fi expuse pe site-ul oficial al Primăriei sau depuse la Registratura Primăriei Muncipiului Giurgiu din B-dul. București nr 47-51.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul O NOUĂ ETAPĂ DE DEZINSECȚIE LA SOL ÎMPOTRIVA ȚÂNȚARILOR ȘI CĂPUȘELOR

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.