MOBILIER SCOLAR NOU PENTRU LICEUL “TUDOR VIANU”

MOBILIER SCOLAR NOU PENTRU LICEUL “TUDOR VIANU”

Municipalitatea din Giurgiu continua seria investitiilor in unitatile de invatamant giugiuvene , atat in licee cat si in scoli si gradinite . Dupa modernizarea Colegiului “National Ion Maiorescu” si elevii Liceului “Tudor Vianu” vor beneficia de noi conditii ce vor asigura o mai buna desfasurare a procesului educational.
Astfel, pana la inceperea anului scolar 2015 – 2016 liceul va intra intr-un amplu proces de igienizare, se vor efectua o serie de lucrari de intretinere si modernizare in ceea ce priveste dotarea materiala . In 5 sali de clasa se va inlocui parchetul, gresia si faianta, mobilierul scolar ( banci , scaune , catedre si table, mese si scaune speciale pentru laborator), reparatii la instalatiile sanitare si electrice . Mobilierul vechi din acest liceu va fi reconditionat si dat catre alte unitati scolare din oras.
Primarul municipiului Giurgiu a declarat recent intr-o conferinta de presa ca “ Pana in 2016 toate unitatile de invatamant din Giurgiu vor arata altfel, dupa Liceul Tudor Vianu, astfel de lucrari de investitii vor avea loc si la Liceul Nicolae Cartojan”.
250.000 de lei este suma din care Primaria va achitiona mobilierul necesar liceului “Tudor Vianu” , iar lucrarile vor trebui finalizate pana la inceperea noului an scolar .

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ANUNȚ PRIVIND ÎNTRERUPEREA FURNIZĂRII APEI POTABILE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.