FÂNTÂNA ARTEZIANĂ DIN PARCUL MIHAI VITEAZU VA FI PUSĂ ÎN FUNCŢIUNE

FÂNTÂNA ARTEZIANĂ DIN PARCUL MIHAI VITEAZU VA FI PUSĂ ÎN FUNCŢIUNE

În urmă cu aproximativ două luni, municipalitatea din Giurgiu a constatat mai multe defecţiuni la sitemul de irigaţie şi partea mecanică a fântânii arteziene amplasată în Parcul Mihai Viteazul.
După mai multe cercetări a fost descoperit faptul că nu exista niciun document care să ateste că fântâna se află în administrarea domeniului public, ceea ce a condus la o stagnare a reparaţiilor.
“A trebuit să facem o evaluare, un act de constatare a provenienţei şi a proprietăţii municipale. Am facut o Hotărâre de Consiliu şi am aprobat că această fântână din Parcul Mihai Viteazu aparţine municipalităţii nefiind revendicată de nimeni. După aceea construcţia a fost dată în administrarea Giurgiu Servicii Locale, iar ei au făcut un deviz de reparaţii şi au realizat licitaţia pentru a putea face investiţia. Este o lucrare destul de mare, a fost schimbat tot sistemul de pompare, cu tot ceea ce înseamnă conducte, robineţi de închidere şi de etanşare. E aproape imposibil să le explici oamenilor că nu putem să reparăm pentru că nu suntem în legalitate”, a explicat primarul Nicolae Barbu.
Administraţia publică locală dă asigurări că până la sfârşitul acestei săptămâni reparaţiile vor fi finalizate, iar fântâna arteziană din Parcul Mihai Viteazu va fi pusă în funcţiune.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ZIUA IMNULUI A FOST SĂRBĂTORITĂ MIERCURI, 29 IULIE, LA GIURGIU, ÎN PIAȚA TRICOLORULUI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.