CURSURILE “SALVATORI DIN APĂ” CONTINUĂ

CURSURILE “SALVATORI DIN APĂ” CONTINUĂ

Conform programului marţi, 21 iulie, cursanţii Taberei Internaţionale de Vară “Salvatori din apă” au învăţat cum se conduce o barcă cu motor, tehnicile de salvare din apă şi deasemenea cum se foloseşte echipamentul specific salvării din apă.

Atelierul de lucru a continuat miercuri, 22 iulie, tot la Dunăre, acolo unde participanţii au aprofundat tehnicile învăţate în ziua anterioară, tehnicile de semnalare de la distanţă (pentru atunci când nu există metode moderne de comunicare).

În aceeaşi zi, cursanţii au participat la un exerciţiu în care au aplicat toate cunoştinţele învăţate în cele două zile.

Ediţia a II a 2015 a Taberei Internaţionale de Salvare din Apă şi Prim-Ajutor este organizată de Filiala de Cruce Roşie Giurgiu, cu sprijinul Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Română, al Primăriei Municipiului Giurgiu, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Vlaşca” Giurgiu, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, Consiliului Judeţean Giurgiu şi al Crucii Roşii Bulgaria şi Italia.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul A DOUA EDIŢIE A “TABEREI INTERNAŢIONALE DE SALVARE DIN APĂ ŞI PRIM-AJUTOR”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.